kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σπάει τα ρεκόρ η Ariana Grande με το 'Thank U Next'

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 η Ariana Grande συνεχίζει ακάθεκτη να εμπλουτίζει τη συλλογή της από διακρίσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 η Ariana Grande συνεχίζει ακάθεκτη να εμπλουτίζει τη συλλογή της από διακρίσεις.

H Ariana Grande, που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε από το Billboard ως «Γυναίκα της Χρονιάς», κατέκτησε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς είναι πια η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες μεταδόσεις στην πλατφόρμα του Spotify.

Η Grande κατάφερε πρόσφατα να εκθρονίσει την επίσης νεαρή ερμηνεύτρια Selena Gomez που βρισκόταν μέχρι πρότινος στην κορυφή του Worldwide Spotify chart.

H ηλικίας μόλις 25 ετών Ariana Grande-Butera, φαίνεται πως κυριαρχεί αυτή την περίοδο σε κάθε σημαντικό τομέα της μουσικής βιομηχανίας.

Το νέο, τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ της που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 με τίτλο «Sweetener» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα chart, το νέο της μουσικό βίντεο με τίτλο «Thank U, Next» είχε ξεπεράσει τις 13 εκατομμύρια προβολές στις τέσσερις μόνο πρώτες ώρες παραμονής και η επιτυχία του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Dangerous Woman Diaries» στο YouTube είναι ανάλογη.

Επίσης έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες μεταδόσεις μέσα σε ένα 24ωρο με συνολικά 50.3 εκατ. προβολες, για το 'Thank U Next'. Παρατηρήθηκε ότι το έβλεπαν ταυτόχρονα 829,000 θεατές, ενώ είναι η πρώτη φορά που υπήρξε καθυστέρηση στην αποστολή σχολίων στο YouTube! Δείτε το video.

Η Grande, ξεπέρασε το ορόσημο των 46,9 εκατομμυρίων μηνιαίων ακροατών στην πλατφόρμα του Spotify, κατακτώντας την πρώτη θέση, εκτοπίζοντας την Gomez. H ερμηνεύτρια ευχαρίστησε με ένα σύντομο tweet τους διαδικτυακούς της φίλους.

Καθώς λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι το 2018 είναι η χρονιά της Ariana, οι εκατομμύρια ανά τον κόσμο οπαδοί της ανυπομονούν για το επόμενο κεφάλαιο και τις νέες επιτυχίες που επιφυλάσσει το νέο έτος.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker