kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H P!nk συνεχίζει να γράφει ιστορία με την περιοδεία της

H P!nk, χάρη στην πρόσφατη περιοδεία της καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης γυναίκας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H P!nk, χάρη στην πρόσφατη περιοδεία της καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης γυναίκας στη βιομηχανία της μουσικής αναφορικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Alecia Beth Moore ή αλλιώς P!nk, κυριαρχεί στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας για περίπου είκοσι χρόνια μέσα από τις συνθέσεις και κυρίως τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Η ιδιαίτερη φωνή της, η δυναμική ερμηνεία και τα φεμινιστικά μηνύματα που αναδεικνύουν τα τραγούδια της, της εξασφαλίζουν εύκολα μια θέση στα παγκόσμια chart, ενώ στον πυρήνα της θεματολογίας της υπήρξε ανέκαθεν η γυναικεία χειραφέτηση και η αναζήτηση της αλήθειας.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διστάζει να αφήσει τη σκηνή και να βρεθεί πραγματικά κοντά στο κοινό των συναυλιών της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Billboard, η P!nk έρχεται δεύτερη στη λίστα με τους καλύτερα αμειβόμενους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο σκέλος της «Beautiful Trauma» παγκόσμιας περιοδείας της, ξεπερνούν για φέτος τα 80,4 εκατομμύρια δολάρια ενώ το σύνολο των εσόδων στις δυο χώρες πλησιάζει τα 228 εκατομμύρια. Το ποσό προκύπτει από συνολικά 42 συναυλίες, σύμφωνα με την αποτύπωση της Live Nation, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια μόνο της τελευταίας της περιοδείας, διατέθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εισιτήρια.

Οι μόνοι που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν αυτό το ρεκόρ είναι οι Rolling Stones, που με όλες τις συναυλίες τους στις δυο χώρες έχουν συγκεντρώσει συνολικά έσοδα της τάξης των 429,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εξίσου καλά τα έχουν καταφέρει επίσης η Adele και ο Ed Sheeran στις δύο αυτές χώρες, καθώς και οι δυο κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του ενός εκατομμυρίου σε προσέλευση οπαδών.

Τη λίστα με τις εμπορικότερες περιοδείες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, συμπληρώνουν οι Dire Straits με 900.000 εισιτήρια και οι AC/DC που ακολουθούν με 750.000.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker