kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ περιλαμβάνουν τα άμεσα σχέδια του Hozier

Ο Hozier υπόσχεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική εν ευθέτω χρόνω...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που παρουσίασε εκπρόσωπος του Hozier, ο καλλιτέχνης υπόσχεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική εν ευθέτω χρόνω. Το δελτίο κάνει αναφορά στο νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Hozier, που θα αποτελέσει το follow up του EP «Nina Cried Power», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Ο Andrew Hozier-Byrne όπως είναι το όνομα του τραγουδοποιού από την Ιρλανδία, ξεχώρισε ήδη από το 2013 χάρη στο ντεμπούτο EP του, που περιλάμβανε το τραγούδι «Take Me Τo Church», μια λυρική σύνθεση που του χάρισε παγκόσμια αναγνώριση.

Στο μεταξύ ο Hozier κυκλοφόρησε το νέο του σινγκλ, με τίτλο «Movement». Για το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού, ο ηλικίας 28 ετών καλλιτέχνης συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης χορευτή μπαλέτου Sergei Polunin. Ο διάσημος χορευτής είχε συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τον Hozier, ερμηνεύοντας το «Take Me To Church» για ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε με τίτλο «Dancer».

Το νέο τραγούδι αποτελεί προπομπό του επερχόμενου, δεύτερου στούντιο άλμπουμ, για την υποστήριξη του οποίου ο Ιρλανδός ερμηνευτής διοργανώνει μια μεγάλη περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία τον επόμενο μήνα.

Ενώ ο Hozier είχε υποσχεθεί με παλαιότερη ανάρτησή του ότι η περιοδεία του θα συνέπιπτε με την κυκλοφορία του άλμπουμ, είναι προφανές ότι η διαδικασία της ηχογράφησης έχει καθυστερήσει και το νέο υλικό δεν είναι ακόμα έτοιμο για διανομή.

Η ανακοινωμένη περιοδεία πάντως είναι ήδη sold out σε όλες τις ημερομηνίες της και περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς:

6/12 – Manchester O2 Apollo, Uk
7/12 – Glasgow O2 Academy,Uk
9/12 – Birmingham O2 Academy, Uk
11/12 – London Eventim Apollo, Uk
15/12 – Dublin, Olympia Theatre, Ireland
16/12 – Dublin, Olympia Theatre, Ireland
17/12 – Dubln, Olympia Theatre, Ireland
19/12 – Belfast, Ulster Hall, Uk
20/12 – Killarney, Inec,Ireland

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker