kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Στην τελική επεξεργασία νέου άλμπουμ ο Zayn Malik

Το επερχόμενο άλμπουμ βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία της παραγωγής, τα περισσότερα τραγούδια είναι σχεδόν ολοκληρωμένα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Zayn Malik εκτός από επιτυχημένος ερμηνευτής και οπαδός του καλού lifestyle, έχει επίσης μια δεύτερη πλευρά που μοιάζει να είναι αρκετά εσωστρεφής και αινιγματική. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να προκύπτει μέσα από τις σπάνιες και ολιγόλογες συνεντεύξεις του.

Εντούτοις, στο τείχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue, ο Malik φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και μιλάει για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εκατομμύρια οπαδούς του ανά τον κόσμο.

Ο ηλικίας μόνο 25 ετών αστέρας της μουσικής βιομηχανίας έχει καταφέρει να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και αυτή τη χρονιά, μέσα από τα σινγκλ που κυκλοφόρησε, ωστόσο το follow up άλμπουμ του «Mind Of Mine» του 2016, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Το επερχόμενο άλμπουμ βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία της παραγωγής, τα περισσότερα τραγούδια είναι σχεδόν ολοκληρωμένα και σύμφωνα με τον καλλιτέχνη οι πρώτες ανακοινώσιμες συνεργασίες περιλαμβάνουν τη Nicki Minaj και πιθανότατα την Cardi Β.

«Κανονικά έπρεπε το άλμπουμ να είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ή έστω τον Μάρτιο, όμως τα πάντα εξαρτώνται από το είδος της παραγωγής που θέλω να κάνω τελικά».

Όπως δηλώνει ο Malik, δεν έκανε περιοδεία με το τελευταίο του άλμπουμ και άρα δεν έχει απολαύσει την εμπειρία του να περιοδεύει ως solo καλλιτέχνης αφού η τελευταία φορά που το έζησε ήταν ως μέλος των One Direction από τους οποίους αποχώρησε το 2015.

Ο Zayn μίλησε επίσης για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός της αποχώρησής του, λέγοντας: «Ξέρω ότι σε πολλούς φαινόταν καταπληκτικό αυτό που ζούσαμε, άλλωστε δείχναμε πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μεταξύ μας. Όμως η κούραση των πέντε άλμπουμ και των τεσσάρων παγκοσμίων περιοδειών μας κατέβαλε στο τέλος της ημέρας. Πηγαίναμε από συναυλιακό χώρο σε στάδιο και αυτό συνέβαινε συνέχεια χωρίς καμία στάση για ξεκούραση. Μια κατάσταση σαν αυτή μπορεί εύκολα να επηρεάσει το μυαλό ενός ανθρώπου, ειδικά όταν είναι 17 ή 18 ετών».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker