kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ατύχημα επί σκηνής είχε η Paula Abdul

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 2018 συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Paula Abdul, «Forever Your Girl». Το άλμπουμ, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1988 και λειτούργησε ως αφετηρία στην καριέρα της τραγουδίστριας, που μέχρι τότε ήταν γνωστή ως χορογράφος, αφού είχε συνεργαστεί με κορυφαίους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας, όπως με τον George Michael, τους ZZ Top, τους Duran Duran και την Janet Jackson.

Με την κυκλοφορία του, υπήρξε το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ όλων των εποχών, καθώς περιείχε τέσσερις Νο.1 επιτυχίες που κατάφεραν να ενταχθούν κατευθείαν στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πριν από 25 χρόνια η Abdul είχε καταφέρει να επιβιώσει από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, καθώς είχε ανατιναχθεί εν πτήση ο κινητήρας ενός επταθέσιου αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε και είχε κινδυνεύσει να μείνει παράλυτη.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που είχε υποβληθεί τότε σε 15 χειρουργικές επεμβάσεις, βρισκόταν την Κυριακή στη σκηνή του Hard Rock Live venue στο Μπιλόξι του Μισισίπι, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Straight Up Paula! 2018».

Αυτή ήταν η τρίτη στάση στην περιοδεία της, την πρώτη προσωπική της περιοδεία ύστερα από 25 χρόνια. Η Abdul, είχε ήδη ανακοινώσει την επιστροφή της μέσω της μεγάλης της περιοδείας που περιλαμβάνει 27 συναυλίες και είχε ανακοινωθεί από τον Ιούλιο του 2018.

Η ηλικίας 56 ετών Paula Abdul, ενώ βρισκόταν στη σκηνή ερμηνεύοντας την επιτυχία της «The Promise of a New Day» του 1991, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει από τη σκηνή.

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και να συνεχίσει το show της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker