kiss-logo
Now playingGET GET DOWN PAUL JOHNSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Rock & Roll Hall of Fame

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών για ένταξη στον φετινό θεσμό του Rock & Roll Hall of Fame...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών για ένταξη στον φετινό θεσμό του Rock & Roll Hall of Fame.

Πρόκειται για τον ύψιστο μάλλον τίτλο τιμής και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να απολαύσουν μια τόσο ιδιαίτερη καταξίωση.

Οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που βρίσκονται προς ένταξη φέτος, έχουν βρεθεί στην ίδια θέση τουλάχιστον άλλη μια φορά. Αρκετοί από τους σπουδαίους υποψήφιους προηγούμενων ετών βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να παραλείπονται από τον κατάλογο του τρέχοντος έτους και μεταξύ άλλων συναντάμε σε αυτή την κατηγορία τους Depeche Mode, τους Smiths, τους Eurythmics και την Kate Bush.

Προτεινόμενοι προς ένταξη για το 2019 είναι οι Radiohead, η Janet Jackson και οι Cure.

Τον κατάλογο των υποψηφιοτήτων συμπληρώνουν οι Kraftwerk, οι Rage Against the Machine και ο LL Cool J μεταξύ άλλων, ενώ οι Devo, οι Roxy Music, η Stevie Nicks και οι Def Leppard βρίσκονται επίσης σε αυτή τη θέση και μάλιστα για πρώτη φορά.

Οι οπαδοί των καλλιτεχνών μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους ψηφίζοντας διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Rock Hall of Fame. Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το 2019 θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι στην ψηφοφορία του 2018 κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ένταξη στο Bill of Fame, οι Bon Jovi, οι Dire Straits, οι Cars, οι Moody Blues και η Nina Simone.

Οι Radiohead εμφανίστηκαν μάλλον αδιάφοροι αναφορικά με το ενδεχόμενο της ένταξής τους στον θεσμό, με τον κιθαρίστα τους, Jonny Greenwood, να δηλώνει σχετικά: «Δεν με ενδιαφέρει. Ίσως είναι ένα δείγμα πολιτισμού που δεν κατανοώ. Το επάγγελμά μας είναι έτσι κι αλλιώς εγωκεντρικό. Οτιδήποτε εντείνει αυτό το συναίσθημα, με κάνει απλά να αισθάνομαι ακόμα πιο άβολα».

Αντίθετα ο μπασίστας του συγκροτήματος, Colin Greenwood δήλωσε ότι θα ήταν ευγνώμων αν τα κατάφερναν.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker