kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Lenny Kravitz παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά θεματικών εκθέσεων που επιμελήθηκε ο πολυτάλαντος Lenny Kravitz...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Assemblage» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στον πολυχώρο Skylight Modern της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά θεματικών εκθέσεων που επιμελήθηκε ο πολυτάλαντος Lenny Kravitz.

Η έκθεση παρουσιάζει ασπρόμαυρα πορτρέτα και φωτογραφικό υλικό από ένα πάρτι που παρέθεσε ο τραγουδιστής και συνθέτης στο Stanley House, το σπίτι του στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες.

Αρκετοί διάσημοι φίλοι του φωτογράφου έδωσαν το «παρών» και πόζαραν με στιλ στον φακό. Μεταξύ άλλων στις φωτογραφίες διακρίνονται εκτός από τον ίδιο τον φωτογράφο, η κόρη του Zoë, ο σχεδιαστής μόδας Alexander Wang, ο ηθοποιός Harvey Keitel και η επίσης ηθοποιός Susan Sarandon, ο χορογράφος Benjamin Millepied, ο αστέρας του ποδοσφαίρου Hidetoshi Nakata και το μοντέλο Abbey Lee Kershaw.

Ο Lenny Kravitz, είχε εκδώσει πριν από τρία χρόνια το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο με τίτλο «Flash» αλλά δεν είχε παρουσιάσει νεότερο υλικό του από τότε.

Πάντως, σύμφωνα με την άποψη των περισσότερων επισκεπτών, η έκθεση «Assemblage» δεν αποτυπώνει μόνο διάσημα φωτογραφικά θέματα, αλλά έχει και διάσημο, ιδιαίτερα ταλαντούχο δημιουργό.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker