kiss-logo
Now playingUNFAITHFUL RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το νέο άλμπουμ της Madonna κυκλοφορεί το 2019

Είμαι στη διαδικασία ολοκλήρωσης του δίσκου μου, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

maxresdefault.jpg

Madonna Met Gala 2018
Madonna Met Gala 2018
By
KISS 929

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Madonna σε δημοσιογράφο του περιοδικού μόδας Women's Wear Daily, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε νέο υλικό για ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2019.

«Είμαι στη διαδικασία ολοκλήρωσης του δίσκου μου, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο», ήταν τα ακριβή λόγια της 60χρονης τραγουδίστριας.

Το επερχόμενο, επί του παρόντος ανώνυμο άλμπουμ, θα είναι το 14ο κατά σειρά δισκογραφικό εγχείρημα της Madonna, και το πρώτο μετά το «Rebel Heart», που κυκλοφόρησε το 2015.

Ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ιταλική Vogue, η βασίλισσα της ποπ είχε δηλώσει πως δεν είναι καθόλου εντυπωσιασμένη από την ποιότητα της τρέχουσας μουσικής βιομηχανίας. Όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όλη η μουσική σήμερα μοιάζει ίδια».

Εξίσου επικριτική ήταν και αναφορικά με τους νέους καλλιτέχνες που όπως είπε δεν χρησιμοποιούν το όποιο ταλέντο και την έμπνευσή τους, αντίθετα ακολουθούν τα γνωστά στερεότυπα σύμφωνα με τα οποία: «Όλοι οι τραγουδιστές ακούγονται ίδιοι και απλά σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν 20 καλεσμένοι. Κανείς δεν κάνει μουσική από αγάπη και το μόνο που τους απασχολεί είναι το κέρδος».

Όπως είπε πάντως, έχει εμπνευστεί από την ποιότητα και την τεράστια αγάπη των απλών μουσικών που συναντά στην Αλφάμα και τις υπόλοιπες συνοικίες της Λισαβόνας, όπου και διαμένει από πέρυσι το καλοκαίρι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker