kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran τραγούδησε στο πλευρό νεαρών ασθενών

Ο Sheeran κατάφερε να κλέψει λίγο χρόνο για να δηλώσει έμπρακτα τη συμπαράστασή του σε παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είναι γνωστή η ευαισθησία του Ed Sheeran απέναντι σε ανθρώπους και ειδικότερα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της περιοδείας του και ενώ βρισκόταν στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Sheeran κατάφερε να κλέψει λίγο χρόνο για να δηλώσει έμπρακτα τη συμπαράστασή του σε παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σε μια προσπάθεια να φέρει το χαμόγελο στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων της πόλης, ο τραγουδιστής από το Δυτικό Γιόρκσαϊρ, όχι μόνο επισκέφτηκε τους νεαρούς ασθενείς, αλλά κάθισε μαζί τους, αφιέρωσε αρκετό από τον χρόνο του και τραγούδησε μια από τις επιτυχίες του σε μια αποκλειστική ερμηνεία.

Ο Sheeran συζήτησε με τους μικρούς ασθενείς, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Οι περισσότερες από τις απορίες των παιδιών είχαν σχέση με τα τραγούδια και τον τρόπο που τα εμπνεύστηκε ο δημιουργός τους.

Ο Sheeran απάντησε με ειλικρίνεια για τις αγαπημένες του παιδικές ταινίες, The Lion King και Finding Nemo, έδωσε τα γυαλιά του στα παιδιά για να τους αποδείξει πόσο κακή είναι η όρασή του και απάντησε στην ερώτηση τους λέγοντας ότι το χρώμα των μαλλιών του είναι φυσικό.

Αφού αφιέρωσε αρκετή ώρα στη γνωριμία με τους μικρούς του φίλους, στο τέλος τους αφιέρωσε επίσης την επιτυχία του «Perfect», την οποία ερμήνευσε ζωντανά, αποκλειστικά με την κιθάρα του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker