ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
Now playingLET'S LOVE DAVID GUETTA & SIA
On airΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 19:00 - 22:00
Listen live on kiss

Στις κινηματογραφικές αίθουσες το άλμπουμ της Amy Winehouse

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Amy θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά της και αυτή η ημερομηνία αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Amy Jade Winehouse έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 27 ετών, στις 23 Ιουλίου 2011, αφήνοντας κατά πολύ φτωχότερο τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Στη σύντομη δισκογραφική της διαδρομή, κατάφερε να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί χάρη στο ιδιαίτερο, μοναδικό ύφος και το εξαιρετικό της ταλέντο.

Το δεύτερο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2006, με τίτλο «Back to Black», χάρισε στη χαρισματική ερμηνεύτρια ένα βραβείο Grammy και κατάφερε να πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, χαρίζοντάς της τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία για τον 21ο αιώνα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Amy θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά της και αυτή η ημερομηνία αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τη συγκέντρωση πόρων για το Amy Winehouse Foundation.

Ο Ben Gomori, γνωστός DJ, ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδρυτής της Pitchblack Payback, διοργανώνει ηχητικές παρουσιάσεις του άλμπουμ της Winehouse που θεωρείται πια κλασικό, σε αίθουσες κινηματογράφου προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία στον ακροατή.

H ακρόαση του άλμπουμ θα γίνεται με τις καλύτερες ηχητικές και οπτικές προδιαγραφές, ενώ ένα ευρώ από την αξία κάθε εισιτηρίου θα αποδίδεται για την ενίσχυση του Ιδρύματος Amy Winehouse.

Σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η οικονομική υποστήριξη νέων ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα των ναρκωτικών, της κατάχρησης αλκοόλ ή άλλης ψυχικής ασθένειας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker