kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Mariah Carey ακύρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία της

Η Αμερικανή ντίβα του πενταγράμμου αναγκάστηκε να προχωρήσει στην ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Αμερικανή ντίβα του πενταγράμμου αναγκάστηκε να προχωρήσει στην ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η περιοδεία περιλάμβανε μια σειρά από συναυλίες για τον Φεβρουάριο του 2018, που όμως δεν πραγματοποιήθηκαν ύστερα από ξαφνική αναβολή.

Όπως ανακοίνωσε αργότερα η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, o επανασχεδιασμός της περιοδείας περιλάμβανε νέες ημερομηνίες με αφετηρία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Με νεότερη ανακοίνωσή της η διάσημη τραγουδίστρια, ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων της προγραμματισμένης περιοδείας ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίησή της.

Η εταιρία που εκπροσωπεί την καλλιτέχνιδα, επικαλείται ουσιαστικό πρόβλημα στον προγραμματισμό που οδήγησε στην ακύρωση της περιοδείας. Στην ίδια ανακοίνωση αποκαλύπτεται ότι η Mariah Carey πρόκειται να ηχογραφήσει νέα μουσική σύντομα.

«Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να επισκεφτώ την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Εργάζομαι όμως για την ηχογράφηση νέας μουσικής, την οποία ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας στο επόμενο διάστημα προς το τέλος του έτους».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker