kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ένα ντοκιμαντέρ στη μεγάλη οθόνη, για τη ζωή της Joan Jett

«Bad Reputation» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει με επίκεντρο τη ζωή και το έργο της Joan Jett...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Bad Reputation» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες, με επίκεντρο τη ζωή και το μουσικό έργο της Joan Jett.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στην προσωπική ζωή, την καριέρα και την άνοδο της Joan Marie Larkin, της ροκ τραγουδίστριας και τραγουδοποιού από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, που κατά πολλούς δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο της «βασίλισσας του Ροκ εν Ρολ».

Το ντοκιμαντέρ, που έχει δανειστεί τον τίτλο του από το ομώνυμο άλμπουμ της Joan Jett που κυκλοφόρησε το 1980, εμπλουτίζουν με εμφανίσεις τους σημαντικοί καλλιτέχνες της ροκ σκηνής, όπως ο Billie Joe Armstrong των Green Day και ο Iggy Pop.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Kenin Kerslake, o διάσημος σκηνοθέτης που έχει μεταξύ άλλων επιμεληθεί μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι R.E.M., οι Green Day, οι Depeche Mode, οι Red Hot Chili Peppers και οι Nirvana.

Το βιογραφικό φιλμ περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις σπουδαίων καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Debbie Harry και ο Pete Townshend, καθώς και ένα σημαντικό αρχείο ζωντανών εμφανίσεων και σπάνιου οπτικού υλικού.

Το σενάριο της ταινίας έχει επιμεληθεί ο Joel Marcus ενώ η παραγωγή ανήκει στους Peter Afterman και Carianne Brinkman.

Το «Bad Reputation» θα προβάλλεται από τις 29 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες κινηματογράφου και την πλατφόρμα του Amazon.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker