kiss-logo
Now playingCHANDELIER SIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του Zayn Malik

O Βρετανός μουσικός επέλεξε να διασκευάσει το κλασικό hit που ο Elvis είχε ερμηνεύσει με εξαιρετική επιτυχία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Zain Javadd Malik, ή αλλιώς Zayn Malik, έχει γεννηθεί στο Bradford του West Yorkshire το 1993 και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μέσα από το talent show, The X Factor το 2010. Ύστερα από αυτό, ο Malik απόλαυσε την τεράστια επιτυχία ως μέλος του συγκροτήματος One Direction μέχρι το 2015, όταν αποχώρησε για να ακολουθήσει προσωπική καριέρα.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Zayn κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του solo album με τίτλο «Mind of Mine» ενώ τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησε ένα νέο σινγκλ. Έκτοτε ο Μάλικ, άμεσα ή έμμεσα έχει δηλώσει μέσα από τα social media ότι ένα νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στο προσεχές μέλλον. Στο μεταξύ, εξέπληξε τους πάντες όταν αναπάντεχα κυκλοφόρησε μια διασκευή σε μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του Elvis Presley.

O Βρετανός μουσικός επέλεξε να διασκευάσει το κλασικό: «Can't Help Falling in Love», που ο Elvis είχε ερμηνεύσει το 1961 με εξαιρετική επιτυχία. Ο Μάλικ, έδωσε το προσωπικό του στίγμα καθώς η δική του εκδοχή είναι εμπλουτισμένη με απαλούς ήχους κιθάρας και πιάνου, σε ελαφρώς R&B ύφος.

Οι UB40 είχαν διασκευάσει με μοναδικό τρόπο το «Can't Help Falling in Love» το 1993 και είχαν μάλιστα κατακτήσει την κορυφή του chart στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Μεγάλη Βρετανία.

Η πρόσφατη διασκευή του Zayn και το σύντομο κείμενο που συνοδεύει το τραγούδι στα social media, ενισχύουν πάντως τις φήμες ότι ένα νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. «Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις του κοινού στη νέα κυκλοφορία μου. Ήθελα πραγματικά να κάνω κάτι διαφορετικό. Νομίζω θα καταλάβετε όλοι τι εννοώ, όταν κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ», δηλώνει ο Μάλικ.

Μπορείτε να ακούσετε την εκδοχή του Zayn Malik στο εμβληματικό τραγούδι του Elvis Presley εδώ:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker