Αυτά είναι τα πιθανά σχέδια των U2 για το επόμενο έτος

«Το νέο μουσικό ύφος των U2 είναι εφάμιλλο της σύγχρονης εποχής στην οποία ζούμε»..
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για τα πιθανά μελλοντικά σχέδια των U2 μίλησε ο Adam Clayton.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, μίλησε αναλυτικά για τα μελλοντικά τους σχέδια και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο στην τελευταία τους περιοδεία δεν ερμηνεύουν κανένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο θρυλικό άλμπουμ «Joshua Tree».

Σύμφωνα με τον Clayton, τα μέλη του συγκροτήματος ύστερα από σύσκεψη προχώρησαν συνειδητά στην απόφαση να μην εκτελεστεί κανένα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 1987 και αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της σκηνικής τους παρουσίας, στις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Adam Clayton: «Αν πραγματικά θέλατε να ακούσετε τα συγκεκριμένα τραγούδια, αυτό το κάναμε και τελείωσε. Τώρα προχωράμε μπροστά».

Ο μπασίστας του σπουδαιότερου σύγχρονου ροκ συγκροτήματος στον κόσμο, εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone, ότι θεωρεί πως το συγκεκριμένο άλμπουμ έχει επισκιάσει οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Clayton, το συγκρότημα δεν αποκλείεται να συνεχίσει τις περιοδείες του χωρίς διακοπή μέχρι και το 2019, καθώς: «Το νέο μουσικό ύφος των U2 είναι εφάμιλλο της σύγχρονης εποχής στην οποία ζούμε και μέσα από τη νέα set list έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την αλλαγή αισθητή».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι U2 σκοπεύουν να συνεχίσουν τις περιοδείες του και τον επόμενο χρόνο και όπως δηλώνουν: «Είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την ιδέα να μην επιστρέψουν συναυλιακά πίσω στο Joshua Tree».

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε εμφανιστεί σε πολλά μέρη, όμως υπάρχουν ακόμα περιοχές που δεν έχουμε εμφανιστεί ή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά, όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Νοτιοανατολική Ασία. Ίσως θα έπρεπε επίσης να επιμηκύνουμε την περιοδεία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης ώστε με κάθε τρόπο να βρεθούμε ξανά σε ακόμα μεγαλύτερα στάδια».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker