kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Με νέο σινγκλ και συνεργασία-έκπληξη επιστρέφει η Madonna

Η είδηση για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ προκύπτει από την ίδια τη διάσημη τραγουδίστρια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Madonna βρίσκεται ήδη στη διαδικασία παραγωγής του follow-up άλμπουμ «Rebel Heart» που κυκλοφόρησε το 2015 και είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα από το αποτέλεσμα.

Καθώς λοιπόν η βασίλισσα της ποπ ετοιμάζεται να επαναδιεκδικήσει τον θρόνο της, επέλεξε να επιστρέψει στη δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι αλλά και μια συνεργασία–έκπληξη.

Η είδηση για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ προκύπτει από την ίδια τη διάσημη τραγουδίστρια, μέσα από ανακοίνωση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με την προσωπική της ανάρτηση, ο τίτλος του νέου σινγκλ είναι «Beautiful Game».

Η τραγουδίστρια επέλεξε να παρουσιάσει τα ευχάριστα νέα, ανεβάζοντας μια φιλτραρισμένη φωτογραφία από την εμφάνισή της στο Met Gala και συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φράση «coming soon».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα κυκλοφορία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όμως φαίνεται πως πρόκειται για ένα mid-tempo χορευτικό τραγούδι με αρκετό συναίσθημα.

Η «Madge», όπως αναφέρεται στον βρετανικό τύπο, έχει για τον σκοπό του νέου τραγουδιού, συνεργαστεί με τον εξίσου ταλαντούχο παραγωγό και παλαιό συνεργάτη της, Mirwais.

Ο ταλαντούχος μουσικός είχε δώσει το στίγμα του στο παρελθόν, μέσα από τη συνεργασία του με τη βασίλισσα της ποπ για την ηχογράφηση των άλμπουμ «Music», «American Life» και «Confessions on a Dance Floor» που είχαν κυκλοφορήσει το 2000, το 2003 και το 2005 αντίστοιχα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker