kiss-logo
Now playingTOXIC BRITNEY SPEARS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Οι Metallica αναλαμβάνουν ξανά φιλανθρωπική δράση

Μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό τους, οι Metallica καλούν τα μέλη τους να δηλώσουν εθελοντική προσφορά για μια μέρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«All Within My Hands» ονομάζεται το φιλανθρωπικό ίδρυμα που εγκαινίασαν οι Metallica τον Φεβρουάριο του 2017. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων, η ενίσχυση στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, η καταπολέμηση της πείνας και η γενικότερη παροχή ανακούφισης σε ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν.

Ειδικότερα, το Ίδρυμα στοχεύει στη στήριξη μελών του, που έχουν ακολουθήσει πιστά το συγκρότημα στη διάρκεια της πορείας του, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δράσεις, νέων φίλων και οπαδών.

Μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό τους, οι Metallica καλούν τα μέλη και τους φίλους τους να δηλώσουν την εθελοντική τους προσφορά για μια μέρα.

Η πρωτοβουλία των διοργανωτών αφορά στη συγκέντρωση τροφίμων σε όλη τη χώρα, για μια συγκεκριμένη μέρα στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ντράμερ, Lars Ulrich, όλοι οι συμμετέχοντες στην ενέργεια θα λάβουν δωρεάν ένα συλλεκτικό μπλουζάκι με το λογότυπο του «All Within My Hands».

«Ενθαρρύνουμε τους οπαδούς των Metallica να ενωθούν στον αγώνα κατά της πείνας. Επισκεφθείτε το Metallica.com ή το AllWithinMyHands.org για περισσότερες πληροφορίες και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενέργεια ως εθελοντές», ήταν τα ακριβή λόγια του Λαρς Ούλριχ.

Πάντως, το hashtag για τη συγκεκριμένη ενέργεια, στα social media, είναι «MetallicaGivesBack».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker