kiss-logo
Now playingSOMEONE LIKE YOU ADELE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αξιοθέατο θα αποτελέσει το σκηνικό της περιοδείας των U2

Μόνιμα θα εκτεθεί το εμβληματικό ντεκόρ που είχαν χρησιμοποιήσει οι U2 στην περιοδεία τους «360°», το 2009...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μόνιμα θα εκτεθεί το εμβληματικό ντεκόρ που είχαν χρησιμοποιήσει οι U2 στην περιοδεία τους «360°», το 2009.

Στη διάρκεια της περιοδείας, ο Bono και το συγκρότημά του επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς και φίλους τους, καθώς για τη συγκεκριμένη περιοδεία είχαν παρουσιάσει μια ειδικά προσαρμοσμένη μεταλλική κατασκευή για την σκηνική τους παρουσία.

Το εντυπωσιακό μεταλλικό σκηνικό, που έμοιαζε με τεράστια φουτουριστική «δάγκανα», είχε βάρος 190 τόνους και το ύψος του ξεπερνούσε τα 50 μέτρα.

Ύστερα από αρκετά χρόνια, το διάσημο πια χαρακτηριστικό σκηνικό της περιοδείας πρόκειται να εκτεθεί για το κοινό σε μόνιμη τοποθεσία, ύστερα από αίτημα των υπευθύνων της πανεπιστημιούπολης της Utah.

O Brent Andersen, διευθυντής του Living Planet Aquarium, του τεράστιου ενυδρείου που φιλοξενείται στον χώρο του πανεπιστημίου, δηλώνει ενθουσιασμένος για το έκθεμα, καθώς αναμένεται να προσελκύσει εκατομμύρια νέους επισκέπτες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε αυτό το εμβληματικό μνημείο στον μόνιμο χώρο μας στη Γιούτα. Αυτό το ορόσημο θα φωτίσει περισσότερο την αποστολή μας σε μια προσπάθεια να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να μάθουν για τα διαφορετικά οικοσυστήματα της Γης ".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker