kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Madonna σε ρόλο σκηνοθέτη ταινίας

«Taking Flight» είναι ο τίτλος της ταινίας που θα σκηνοθετήσει η Madonna...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Taking Flight» είναι ο τίτλος της ταινίας που θα σκηνοθετήσει η Madonna.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασίλισσα της ποπ μουσικής σκηνής έχει ένα νέο άλμπουμ στα σχέδιά της, αλλά πριν την κυκλοφορία του, θα ασχοληθεί με την σκηνοθεσία ενός ακόμα φιλμ.

Η ταινία «Taking Flight» είναι βασισμένη στην απίστευτη ιστορία της μπαλαρίνας Michaela DePrince, η οποία ξεπέρασε τις ακραίες αντιξοότητες στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Δημοκρατία της Σιέρα Λεόνε και κατάφερε να γίνει διεθνώς αναγνωρισμένη χορεύτρια. Το σενάριο της ταινίας είναι προσαρμοσμένο στο βιβλίο της Camilla Blackett: Taking Flight, From War Orphan to Star Ballerina.

Η DePrince, υπήρξε η νεαρότερη χορεύτρια του Dance Theatre του Χάρλεμ και η κεντρική χορεύτρια του Ολλανδικού National Ballet ενώ συμμετέχει επίσης με πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ «Lemonade» της Beyoncé.

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.

«Το ταξίδι της Michaela έμοιαζε να ταιριάζει με τις ιδέες μου, τόσο ως μουσικού όσο και ως ακτιβίστριας που αντιλαμβάνεται τις αντιξοότητες», δήλωσε η Madonna για το νέο της εγχείρημα.

«Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε φως στη Σιέρα Λεόνε και να αφήσουμε τη Michaela να είναι η φωνή για όλα τα ορφανά παιδιά που μεγάλωσαν δίπλα της. Είναι τιμή για εμένα να δώσω υπόσταση στην ιστορία της».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker