kiss-logo
Now playingCHANDELIER SIA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Dave Stewart επιθυμεί την επανασύνδεση των Eurythmics

Ευχάριστα μοιάζουν τα νέα για όλους εμάς τους οπαδούς των Eurythmics, καθώς ο Dave Stewart δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ευχάριστα μοιάζουν τα νέα για όλους εμάς τους οπαδούς των Eurythmics, καθώς ο Dave Stewart δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Radio 2 του Λονδίνου, ότι επιθυμεί την επανασύνδεση του αγαπημένου συγκροτήματος των 80's.

Ο ηλικίας 65 ετών μουσικός, διευκρινίζει βέβαια ότι η αναφορά του σχετίζεται περισσότερο με το ενδεχόμενο κοινών ζωντανών εμφανίσεων ή ακόμα και μιας περιοδείας, παρά με την ηχογράφηση νέας μουσικής.

Ο Βρετανός συνθέτης και παραγωγός ξεκαθαρίζει ότι θα επιθυμούσε πολύ να επανασυνδεθεί με την τραγουδίστρια Annie Lennox και να σχηματίσει για μια ακόμα φορά το new wave συγκρότημα, καθώς έχει νοσταλγήσει τις ημέρες των «μεγάλων ζωντανών εμφανίσεων».

«Σε ό,τι με αφορά, είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να εμφανιζόμαστε ζωντανά. Άλλωστε, δεν έχουμε ποτέ διαλύσει το συγκρότημα των Eurythmics επίσημα ... Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι είναι ότι είμαστε συναυλιακό συγκρότημα, αυτό που ξέραμε να κάνουμε καλύτερα ήταν να οργανώνουμε περιοδείες και μεγάλες συναυλίες».

Οι Eurythmics - που ήταν πιο δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και του '90 - δεν έχουν κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από το 1999, όταν κυκλοφόρησαν το ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «Peace» και περιόδευσαν για τελευταία φορά.

Εντούτοις, τον Φεβρουάριο του 2014, η Annie και ο Dave επανενώθηκαν για μια και μοναδική συναυλία με αφορμή την 50ή επέτειο της πρώτης φοράς που οι Beatles εμφανίστηκαν στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στη θρυλική εκπομπή του Ed Sullivan.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker