kiss-logo
Now playingILY SURF MESA feat. EMILEE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ των Evanescence είναι προ των πυλών

Το πρώτο σινγκλ που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από το νέο δισκογραφικό εγχείρημα είναι μια επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Evanescence. Η Amy Lee και η παρέα της έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του τέταρτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ και όλα είναι έτοιμα για τη διανομή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της πολυεθνικής δισκογραφικής BMG. Η Virgin Records έχει αναλάβει τη διανομή στην Ιαπωνία ενώ η Sony Music είναι υπεύθυνη για τη διανομή του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι ''Synthesis'' και ημερομηνία κυκλοφορίας του η 10η Νοεμβρίου 2017. Ο David Campbell είναι υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις, που τελειοποιήθηκαν με τη συμβολή της Amy Lee και του ντράμερ Will Hunt. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επανεκτελέσεις επιτυχιών του συγκροτήματος καθώς και δυο νέες συνθέσεις.

Για την προώθηση του νέου υλικού, οι Evanescence έχουν ήδη κάνει την αρχή της ''Synthesis Tour'', της περιοδείας που ξεκίνησε στα μέσα του Οκτωβρίου από το Λας Βέγκας και θα καλύψει 28 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Η περιοδεία των Evanescence θα καλύψει και πόλεις της Ευρώπης στη συνέχεια, περιλαμβάνοντας 15 σταθμούς.

Το πρώτο σινγκλ που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από το νέο δισκογραφικό εγχείρημα είναι μια επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας τους "Bring Me to Life".

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker