kiss-logo
Now playingI CAN'T STOP DE JAVU
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

H επιστροφή του Steven Tyler στη σκηνή

O διάσημος τραγουδιστής είχε ζητήσει συγγνώμη για την ακύρωση των συναυλιών, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η κατάσταση της υγείας του Steven Tyler αποδείχτηκε ανασταλτικός παράγοντας για την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των Aerosmith, που είχε ήδη ξεκινήσει σε προγραμματισμένους σταθμούς της Νότιας Αμερικής.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το συγκρότημα των Aerosmith είχε αναγκαστεί να ακυρώσει ένα σημαντικό αριθμό ημερομηνιών από την τρέχουσα περιοδεία, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου ο Τάιλερ έπρεπε να ταξιδέψει επειγόντως πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες για να λάβει εσπευσμένα ιατρική φροντίδα και ξεκούραση, «ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τις μελλοντικές του επιδόσεις», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει.

O διάσημος τραγουδιστής είχε ζητήσει συγγνώμη για την ακύρωση των συναυλιών, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, δηλώνοντας ότι ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη θεραπεία που μόνο ο προσωπικός του γιατρός μπορούσε να διεκπεραιώσει.

Αν και ο τελικός αριθμός των ακυρωμένων εμφανίσεων περιορίστηκε στις τέσσερις, εντούτοις αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν εκδηλώσει την αμφιβολία τους σχετικά με την επάνοδο του ρόκερ ερμηνευτή στη σκηνή.

Ύστερα από μεγάλη αναμονή, ο Tyler επέστρεψε επιτέλους στη σκηνή, κάνοντας την αρχή με μια δυναμική εμφάνιση στο Rogers Arena του Βανκούβερ.

Ο frontman του συγκροτήματος ερμήνευσε ζωντανά ένα σετ τριών επιτυχιών, στο πλαίσιο μιας συναυλίας που διοργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη για μεταμόσχευση οργάνων.

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του Steven Tyler παρακάτω:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker