kiss-logo
Now playingKING OF MY CASTLE WAMDUE PROJECT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Listen Without Prejudice / MTV Unplugged

Πρόκειται για την επανέκδοση του άλμπουμ Listen Without Prejudice Vol.1 που είχε κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 1990...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια επανέκδοση ενός εμβληματικού άλμπουμ συνεχίζουν η Sony Music και η Feelgood Records το δισκογραφικό έργο του αγαπημένου George Michael.

Πρόκειται για την επανέκδοση του άλμπουμ Listen Without Prejudice Vol.1 που είχε κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 1990 από την Columbia Records.

Η νέα κυκλοφορία συμπίπτει με την παραγωγή μιας ταινίας ντοκιμαντέρ με τίτλο Freedom, γύρω από το έργο και την προσωπικότητα του George Michael. Στην ταινία - ντοκιμαντέρ εμφανίζονται σημαντικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και του θεάματος, μεταξύ των οποίων ο Stevie Wonder, ο Elton John, ο Liam Gallagher, ο Nile Rodgers, τα supermodel του κλιπ Freedom '90 (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz και Linda Evangelista), η Mary J. Blige, ο Tony Bennett, ο Mark Ronson, ο Jean Paul Gaultier, η Kate Moss, ο James Corden και αρκετοί άλλοι.

Η ταινία αποτελεί συμπαραγωγή της Sony Music, του Channel 4 και του BBC Worldwide και είναι το τελευταίο δημιούργημα του Michael, για το οποίο ο πρόωρα χαμένος συνθέτης και τραγουδιστής εργαζόταν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016.

Μια ανανεωμένη έκδοση του MTV Unplugged του 1996 θα είναι επίσης διαθέσιμη για πρώτη φορά ως μέρος του Deluxe box set. Η συναυλία MTV Unplugged πραγματοποιήθηκε στα Studios Three Mills Island στο Ανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 1996 με τον George να παίζει δέκα από τα καλύτερα κομμάτια των Wham!, Faith, Listen Without Prejudice Vol.1 (Freedom '90) αλλά και κομμάτια από ακόμα παλαιότερες εποχές του. Το Listen Without Prejudice Vol.1 θα επανεκδοθεί και σε βινύλιο.

Στην κυκλοφορία παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια εντελώς καινούρια επανεκτέλεση του Fantasy, ενός σινγκλ που είχε κυκλοφορήσει ο George Michael σε συνεργασία με τον Nile Rodgers.

Η καριέρα του George Michael προσμετρά ύστερα από τέσσερις δεκαετίες, πωλήσεις άνω των 120 εκατομμυρίων αντιτύπων. Στα τέλη Οκτωβρίου η Sony Music θα κυκλοφορήσει εκ νέου το πρωτοποριακό δεύτερο σόλο άλμπουμ του, Listen Without Prejudice Vol 1 / MTV Unplugged.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker