kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Alice Cooper και Bob Geldof μαζί στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στην πρόσφατη συναυλία του Alice Cooper στο Perth της Αυστραλίας, καθώς στη σκηνή εμφανίστηκε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στην πρόσφατη συναυλία του Alice Cooper στο Perth της Αυστραλίας, καθώς στη σκηνή εμφανίστηκε για ένα ντουέτο με τον αστέρα της ροκ μουσικής, ο πολυβραβευμένος Bob Geldof.

Ο Sir Geldof, που μεταξύ άλλων διακρίσεων απολαμβάνει την τιμή του Ιππότη Ταξιάρχη του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, ερμήνευσε από κοινού με τον Cooper, την επιτυχία του τελευταίου, ''School's Out'' του 1972.

Το δίδυμο των ρόκερ μοιράστηκε τη σκηνή για το συγκεκριμένο τραγούδι, στη διάρκεια του encore στη συναυλία του Alice, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συγκεντρωμένους οπαδούς στο Perth Arena της πόλης Perth στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με αναφορές του μουσικού τύπου, ο Geldof βρισκόταν στην πόλη στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, σε μια προσπάθεια για τη συγκέντρωση νέων κεφαλαίων.

Η συναυλία του Cooper στο Περθ αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά εμφανίσεων που στοιχειοθετούν την 13η επέτειο της πρώτης περιοδείας του στην Αυστραλία. Την πρόσφατη περιοδεία χαρακτηρίζει επίσης η συμμετοχή του πρώην κιθαρίστα των KISS, Ace Frehley.

Η περιοδεία του Alice Cooper πάντως, περιλαμβάνει επτά συναυλίες και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 40 ετών από την πρώτη περιοδεία του καλλιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε το 1977 με τίτλο Down Under.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker