kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Στην κορυφή των chart το νέο άλμπουμ της P!nk

H Pink αποκτά το προνόμιο να βρίσκεται στην πρώτη θέση των Chart για δεύτερη φορά, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Κατευθείαν, με την κυκλοφορία του, το νέο άλμπουμ της P!nk, Beautiful Trauma, προσγειώθηκε στην κορυφή του Official Albums Chart της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα κορυφαία 100 μεγαλύτερα καλλιτεχνικά άλμπουμ της εβδομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου καταρτίζονται από την επίσημη εταιρεία με βάση τις φυσικές πωλήσεις των CD ή βινυλίου καθώς και τις ψηφιακές πωλήσεις ή τις ακροάσεις.
Το έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας κατάφερε ήδη να σημειώσει πωλήσεις της τάξης των 70.000 σε αντίτυπα καθώς και αντίστοιχο αριθμό streaming.

Με την κυκλοφορία του Beautiful Trauma, η Pink αποκτά το προνόμιο να βρίσκεται στην πρώτη θέση των Chart για δεύτερη φορά, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του άλμπουμ Funhouse που κυκλοφόρησε τo 2008.

Η P!nk δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και ευχαρίστησε τους οπαδούς της στη Μεγάλη Βρετανία για την υποστήριξη.

Αξίζει άλλωστε να σημειώσουμε ότι η βάση των φίλων και οπαδών της Pink στη Μεγάλη Βρετανία είναι τόσο μεγάλη, ώστε από το 2000 και για μια δεκαετία τουλάχιστον ήταν η γυναίκα τραγουδίστρια με τις περισσότερες μεταδόσεις στο ραδιόφωνο μετά τη Madonna.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker