kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ στα σχέδια της Kylie Minogue

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 και όπως έγινε γνωστό, ένα νέο single πρόκειται μάλιστα να προηγηθεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

Kylie

Kylie
Kylie
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ένα νέο άλμπουμ ετοιμάζει η Kylie Minogue για τις αρχές του επόμενου έτους.

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 και όπως έγινε γνωστό, ένα νέο σινγκλ πρόκειται μάλιστα να προηγηθεί ανοίγοντας τον δρόμο προς την εμπορική επιτυχία.

Ο τίτλος του πρώτου σινγκλ που θα αποτελέσει τον προπομπό του νέου άλμπουμ είναι ''Salvation''.

Όπως δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια στο βρετανικό tabloid: «Υπάρχει ένα μικρο ίχνος ραγισμένης καρδιάς» στο νέο άλμπουμ.

«Συνήθως προσπαθώ να οριοθετήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι κάθε φορά. Στη διάρκεια του τελευταίου έτους, αντιμετώπισα όντως κάποια τέτοια θέματα, το μεγαλύτερο μέρος όμως από το άλμπουμ χαρακτηρίζεται από θετική στάση και χαρούμενα συναισθήματα».

Όπως αποκάλυψε η ηλικίας 49 ετών Kylie, για την ηχογράφηση του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι το Nashville και να εργαστεί επί δυο εβδομάδες, σε καθημερινή βάση 7 ως 9 ωρών.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τραγουδίστριας, την κυκλοφορία του άλμπουμ θα ακολουθήσει πιθανότατα μια νέα περιοδεία υποστήριξης.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker