kiss-logo
Now playingLOVERS IN A PAST LIFE CALVIN HARRIS X RAG'N'BONE MAN
On airKissFM -
Listen live on kiss

H Adele αποτίει φόρο τιμής στον George Michael

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, η Adele αποτίει φόρο τιμής στον George Michael μέσα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο Freedom...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun της Μεγάλης Βρετανίας, η Adele αποτίει φόρο τιμής στον George Michael μέσα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο Freedom. H 29χρονη τραγουδίστρια που έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, επέλεξε να συνεισφέρει με έμπρακτο τρόπο στην ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ που ο Michael άφησε ανολοκλήρωτο με τον ξαφνικό θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 2016.

Από τη στιγμή που της ζητήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ, το οποίο κυκλοφόρησε στις βρετανικές οθόνες στις 16 Οκτωβριου, η Adele έσπευσε στο στούντιο για να ηχογραφήσει τη δική της εκδοχή πάνω στη συγκεκριμένη μελωδία, την οποία παρουσίασε και στην τελετή των βραβείων Grammy στη μνήμη του εκλιπόντος τραγουδοποιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο φίλος του George, David Austin, ο οποίος έκανε την ταινία μαζί του, την ρώτησε αν θα ήθελε να συμμετάσχει και εκείνη είπε αμέσως ναι.

«Ή Adele ήθελε να είναι σίγουρη ότι το αφιέρωμα θα ήταν τέλειο. Το αποτέλεσμα πάντως είναι καταπληκτικό», δηλώνει ο Austin.

Το ντοκιμαντέρ Freedom, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που έχει επιτραπεί να εισχωρήσει κάμερα στην οικία του διάσημου τραγουδιστή.

«Η μαγνητοσκόπηση στο σπίτι του, θα δώσει στους οπαδούς μια εικόνα όπως ποτέ πριν. Πολλοί από τους οπαδούς του δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν από την κλειδαρότρυπα για να δουν πού πέρασε πραγματικά το χρόνο του».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker