kiss-logo
Now playingILY SURF MESA FEAT. EMILEE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Sam Smith θα εμφανιστεί σε εκπομπή του BBC

Ο Sam Smith αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Adele, καθώς όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να εμφανιστεί τον Νοέμβριο σε μια ειδική εκπομπή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Sam Smith αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Adele, καθώς όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να εμφανιστεί τον Νοέμβριο σε μια ειδική εκπομπή του καναλιού BBC.

O διάσημος Βρετανός τραγουδιστής θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια και θα αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια στην πολύ δημοφιλή εκπομπή του BBC One που παρουσιάζει η Fearne Cotton, η τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγός που έγινε γνωστή μέσα από εκπομπές όπως τα ''Top of the Pops'' και ''Radio 1 Chart Show''.

Η διάρκεια του προγράμματος στο οποίο θα εμφανιστεί ως κεντρικός καλεσμένος ο Smith, θα είναι μια ώρα και ο τίτλος της εκπομπής θα είναι Sam Smith At The BBC.

Στο πλαίσιο της ντεμπούτο εμφάνισής του στο Βρετανικό κανάλι, ο Smith θα ερμηνεύσει μπροστά σε ζωντανό κοινό, νέα αλλά και παλαιότερα τραγούδια του.

«Αισθάνομαι ότι είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων στο BBC για την ευκαιρία που μου έδωσαν να προβάλω ένα μέρος από τις νέες μου συνθέσεις, μέσα από αυτή την εκπληκτική τηλεοπτική εκπομπή», δήλωσε ο Sam Smith.

To 2015, η Adele ήταν το κεντρικό πρόσωπο μιας αντίστοιχης εκπομπής, που παρουσίασε ο Graham Norton. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε μάλιστα μιμηθεί τον εαυτό της σε εκείνη την εκπομπή, αποκρύπτοντας την ταυτότητά της καθώς εμφανίστηκε ανάμεσα σε άλλους επαγγελματίες μιμητές της. Το βίντεο που κυκλοφόρησε με την τηλεοπτική φάρσα του καναλιού έχει προβληθεί στην πλατφόρμα του YouTube περισσότερες από 61 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker