kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μεγάλη οικονομική δωρεά από τη Lady Gaga

H Lady Gaga ανακοίνωσε ότι προσφέρει οικονομική βοήθεια ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να συμπαρασταθεί στα θύματα των τυφώνων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Lady Gaga ανακοίνωσε ότι προσφέρει οικονομική βοήθεια αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να συμπαρασταθεί στις οικογένειες και τα θύματα των πρόσφατων τυφώνων και σεισμών.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ότι αποφάσισε «να σκάψει βαθιά στις τσέπες της» και να βοηθήσει εκείνους που έχουν πληγεί, σε πολλές περιπτώσεις ανεπανόρθωτα.

Η Gaga σημείωσε ότι προσεύχεται για αυτούς τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές και είναι τόσο συγκλονισμένη ώστε θεώρησε απαραίτητο να προχωρήσει σε μια γενναιόδωρη δωρεά για να τους βοηθήσει να στηθούν ξανά στα πόδια τους.

«Καθώς προσεύχομαι καθημερινά, έχω πάρει την απόφαση να δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια για να ενισχύσω τις προσπάθειες ανακούφισης για τους τυφώνες Harvey, Irma, Jose, Maria καθώς και τον σεισμό του Μεξικού», ήταν το μήνυμά της.

Η Lady Gaga δεν είναι η μόνη από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας πάντως, που προθυμοποιήθηκε να προσφέρει οικονομική βοήθεια στα θύματα των θεομηνιών.

Ο Ricky Martin έδωσε 100.000 δολάρια μέσα από μια εκστρατεία που ξεκίνησε για να συγκεντρωθούν πόροι ώστε να ωφεληθούν τα θύματα του Πουέρτο Ρίκο, ενώ ζήτησε επίσης από οπαδούς του να προσθέσουν στη δωρεά του, κάτι που έκαναν με μεγάλη επιτυχία ώστε να συγκεντρωθεί το τελικό ποσό των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker