kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Νέο ιστορικό ρεκόρ για την Katy Perry

Ένα νέο ρεκόρ κατέρριψε η Katy Perry, δημιουργώντας τη δική της μοναδική ιστορία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο ρεκόρ κατέρριψε η Katy Perry, δημιουργώντας τη δική της μοναδική ιστορία.

Η Recording Industry Association of America (RIAA), η οργάνωση δηλαδή που εκπροσωπεί τον κλάδο των μουσικών και ερμηνευτών στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιβεβαίωσε ότι απονεμήθηκε στην τραγουδίστρια των επιτυχιών ένα ακόμα Diamond Song Award.

Η Perry, κατάφερε με την κυκλοφορία του σινγκλ της ''Roar'' να ξεπεράσει το όριο των 10 εκατομμυρίων αντίτυπων στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτή η πιστοποίηση έρχεται να προστεθεί στις δυο προηγούμενες διακρίσεις Diamond Song που η Perry παρέλαβε για τις αντίστοιχες επιδόσεις των επιτυχιών της "Dark Horse" και "Firework".

Η νέα βράβευση σε συνδυασμό με τα δυο προηγούμενα Diamond Song Awards, καθιστούν την Katy Perry την πρώτη γυναίκα στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας που κατακτά συνολικά τρία βραβεία Diamond Song.

«Για μια ακόμα φορά, η Katy Perry γράφει ιστορία», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του θεσμού, Cary Sherman.

«Η Katy έχει ένα ξεχωριστό ιστορικό επιτυχιών Gold & Platinum τραγουδιών, και αυτή η τριπλή βράβευση Diamond Song θα μείνει καταγεγραμμένη για πάντα στην ιστορία του θεσμού. Μόνο 14 τραγούδια έχουν κερδίσει το βραβείο Diamond Song μέχρι σήμερα και η Katy Perry κατάφερε να κατέχει τρία από αυτά. Αποτελεί ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που κατέκτησε μια αληθινά σημαντική καλλιτέχνης».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker