kiss-logo
Now playingSPENDING MY TIME ROXETTE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Oι Aerosmith ακυρώνουν μέρος της περιοδείας τους για λόγους υγείας

Το συγκρότημα των Aerosmith αναγκάστηκε να ακυρώσει το τελευταίο μέρος της περιοδείας του λόγω προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα των Aerosmith αναγκάστηκε να ακυρώσει το τελευταίο μέρος της περιοδείας του σε χώρες της Νότιας Αμερικής, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής και frontman Steven Tyler.

«Παρακαλώ μην ανησυχήσετε ... δεν αντιμετωπίζω κάποια απειλητική για τη ζωή μου κατάσταση, όμως πρέπει να ασχοληθώ με το πρόβλημα αμέσως και να λάβω άμεσα ιατρική φροντίδα και ξεκούραση ώστε να μπορέσω να διατηρήσω τις μελλοντικές μου επιδόσεις», δήλωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Tyler πρόσθεσε για το θέμα: «Υπόσχομαι να επιστρέψω ... δυστυχώς, η υγεία δεν περιμένει και είναι κάτι που ακόμα και εγώ δεν είμαι σε θέση να προγραμματίσω με βάση τις συναυλίες μας».

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τέσσερις τελευταίες συναυλίες της AeroVederci tour. Ο Steven πρόκειται να αναρρώσει σύντομα πάντως, σύμφωνα με τις αναφορές των υπευθύνων του συγκροτήματος.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε ο Steven Tyler: «Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει».

Να σημειώσουμε πάντως ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο στη διάρκεια της περιοδείας του με το συγκρότημα Hollywood Vampires, καθώς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Coney Island στη Νέα Υόρκη.

 

Οι εμφανίσεις των Aerosmith που ακυρώθηκαν είναι οι εξής:

27/9 – Curitiba, Brazil
30/9 – Santiago, Chile
03/10 – Rosario, Argentina
07/10 – Monterrey, Mexico.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker