kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

O Bruce Springsteen για τα θύματα του τυφώνα

Ο Springsteen αποκάλυψε την πρόθεσή του να διαθέσει τα έσοδα ενός ολόκληρου άλμπουμ του για την ανακούφιση των θυμάτων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Bruce Springsteen αποκάλυψε την πρόθεσή του να διαθέσει τα έσοδα ενός ολόκληρου άλμπουμ του για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων Harvey και Irma που έπληξαν βάναυσα τις περιοχές του Τέξας και της Φλόριντα αντίστοιχα.

Το ακυκλοφόρητο υλικό του Springsteen και της E Street Band είχε ηχογραφηθεί ζωντανά στις 8 Δεκεμβρίου 1978 στο Χιούστον του Τέξας. Όλα τα έσοδα από την κυκλοφορία θα διατεθούν στο ταμείο του MusiCares για τις ανάγκες των πληγέντων από τις θεομηνίες.

Το συγκεκριμένο ηχογραφημένο υλικό αποτελεί μέρος της περιοδείας Darkness on the Edge of Town και είχε αρχικά παρουσιαστεί αποσπασματικά ως μέρος του box set που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο Darkness.

Το νέο υλικό περιλαμβάνει εναλλακτικές συνθέσεις αγαπημένων τραγουδιών όπως το ''Prove It All Night'', το ''Streets of Fire'' και το ''Because the Night''.

Η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας του Χιούστον το ’78, διατίθεται σε μορφή MP3 και μονού ή διπλού CD καθώς και σε ψηφιακή μορφή.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker