kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

U2 – “The Blackout”

Πρόκειται για το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφορεί το συγκρότημα του Bono και της παρέας του, από την εποχή του άλμπουμ Songs Of Innocence...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«The Blackout - Just for you. From upcoming album Songs of Experience!»

Με αυτή τη φράση, το συγκρότημα των U2 παρουσίασε μέσα από τον επίσημο ιστότοπό του το νέο του σινγκλ.

Η νέα σύνθεση έχει τίτλο “Blackout”. Πρόκειται για το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφορεί το συγκρότημα του Bono και της παρέας του, από την εποχή του άλμπουμ Songs Of Innocence του 2014.

Στην επίσημη σελίδα των U2 πάντως, γίνεται ξεκάθαρο ότι το εν λόγω τραγούδι δεν θα λειτουργήσει ως το πρώτο κατά χρονολογική σειρά σινγκλ του επερχόμενου άλμπουμ Songs of Experience, καθώς αυτή την τιμή επιφυλάσσει το συγκρότημα στο σινγκλ “You’re The Best Thing About Me” το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι παραγωγοί μουσικής, Andy Barlow και Jolyon Thomas εργάστηκαν πάνω στο νέο υλικό μαζί με τους U2, στο διάστημα που το συγκρότημα προετοίμαζε την περιοδεία του στον Καναδά και στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την κυκλοφορία του No Line On The Horizon μέχρι σήμερα, οι U2 έχουν συνεργαστεί με εξίσου σημαντικούς μουσικούς και παραγωγούς όπως ο Will.i.am, ο David Guetta, ο RedOne, ο Brian Eno, ο Daniel Lanois και ο Steve Lillywhite.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ πιθανότατα θα συνοδευτεί με μια νέα περιοδεία για την υποστήριξή του. Οι U2 είναι πάντως το δεύτερο συγκρότημα σε πωλήσεις εισιτηρίων συναυλιών για το διάστημα από το 1990 μέχρι το 2016, ακολουθώντας τα βήματα των Rolling Stones που κατέχουν την πρώτη θέση.

Από το facebook Live video, που ανέβασαν οι U2 στη σελίδα τους. 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker