kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το όνομά μου είναι Prince

Η έκθεση ονομάζεται «Το όνομά μου είναι Prince» και θα διαρκέσει 21 ημέρες, αντικατοπτρίζοντας τον αριθμό των συναυλιών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια νέα αναδρομική έκθεση γύρω από τη ζωή και το έργο του Prince πρόκειται να εγκαινιαστεί στο Λονδίνο στις 27 Οκτωβρίου.

Η έκθεση ονομάζεται «Το όνομά μου είναι Prince» και θα διαρκέσει 21 ημέρες, αντικατοπτρίζοντας τον αριθμό των συναυλιών του εκλιπόντος, που πραγματοποιήθηκαν στο 02 Arena το 2007.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει εκατοντάδες αντικείμενα που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων των μουσικών οργάνων, των κουστουμιών, των βραβείων και των χειρόγραφων στίχων τραγουδιών του καλλιτέχνη. Σε περίοπτη θέση θα αναρτηθούν τα διάσημα κοστούμια από την περιοδεία Purple Rain και η κιθάρα Gibson L65 που ο «Πρίγκιπας» χρησιμοποίησε για το ντεμπούτο του στην αμερικανική τηλεόραση το 1980.

Η Tyka Nelson, αδελφή του Prince δήλωσε σχετικά: «Μου αρέσει κάθε ένα από τα αντικείμενα που περιλαμβάνει η έκθεση ... Λατρεύω τις κιθάρες. Λατρεύω τα ρούχα και τα παπούτσια! Κάθε κομμάτι είναι αγαπημένο μου. Αυτό είναι που επιτρέπουμε στους ανθρώπους να κάνουν, να δουν τα αντικείμενα του Prince από κοντά. Έχουμε δει τον Prince στη σκηνή και από την τηλεόραση, τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε πλευρές της προσωπικότητάς του από κοντά».

Αυτή πάντως, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κάποια αντικείμενα από το Paisley Park, σύμφωνα με την Nelson.

«Όταν πληροφορήθηκα την ιδέα, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη καθώς, από την ημέρα του θανάτου του Prince πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την οικία του σε μια προσπάθεια να έρθουν κοντά στο αγαπημένο τους είδωλο, αλλά για πολλούς είναι οικονομικά αδύνατο να επισκεφτούν το Paisley Park στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτά τα αντικείμενα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker