kiss-logo
Now playingSEX ON FIRE KINGS OF LEON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Culture Club και Human League στην ίδια σκηνή

Ένα αποκλειστικό line up επιφυλάσσει η συναυλία στο Perth, την πρωτεύουσα της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Culture Club, το αγαπημένο συγκρότημα που μεσουράνησε στη δεκαετία του '80, ανακοινώνουν την επερχόμενη περιοδεία τους σε πόλεις της Αυστραλίας, με έμφαση σε ένα εκπληκτικό live που θα λάβει χώρα στο Perth.

Σύμφωνα με τις κριτικές, το συγκρότημα του Boy George, ακούγεται καλύτερο από ποτέ, ύστερα από τόσα χρόνια, καθώς οι Roy Hay, Jon Moss και Mikey Craig που απαρτίζουν το αρχικό line up, συνεπικουρούνται στη σκηνή από μια ομάδα αξιόλογων μουσικών και εξαιρετικών δεύτερων φωνών. Αυτή η νέα σύνθεση, προσθέτει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου ένα εντελώς νέο στοιχείο ζεστασιάς και ποιοτικού ήχου στις ζωντανές εμφανίσεις τους, οι οποίες λαμβάνουν τις καλύτερες κριτικές.

Ένα αποκλειστικό line up επιφυλάσσει η συναυλία στο Perth, την πρωτεύουσα της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας. Στο συγκεκριμένο live, στη σκηνή σε ρόλο special guest θα παρευρεθεί ο Tom Bailey των Thompson Twins, ο οποίος θα εμφανιστεί ζωντανά για πρώτη φορά ύστερα από 27 χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι οι Thompson Twins είχαν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του '80 με τραγούδια όπως τα: "Hold Me Now", "Doctor Doctor", "You Take Me Up" και "Love On Your Side".

Τη σκηνή του live στο Perth θα μοιραστούν οι Culture Club με ένα ακόμα από τα πολύ αγαπημένα συγκροτήματα που έδρασαν κυρίως στα 80's, καθώς ξεχωριστοί επισκέπτες θα είναι για μια μόνο βραδιά και οι Human League. Έτσι, το κοινό της Δυτικής Αυστραλίας θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει επίσης ζωντανά, το συγκρότημα που έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, έχει εμπνεύσει τουλάχιστον δύο γενιές καλλιτεχνών και έχει υπογράψει μερικά από τα πιο δημοφιλή κλασσικά ποπ τραγούδια όλων των εποχών.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την περιοδεία των Culture Club ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker