kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS (KISS INTRO) BENSON BOONE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

'One Love Manchester'

Η Ariana Grande, ετοιμάζει την Κυριακή 4 Ιουνίου, φιλανθρωπικό event με τους διάσημους φίλους της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

Ariana Grande

Ariana Grande
Ariana Grande

Liam Gallagher

Liam Gallagher
Liam Gallagher
By
KISS 929

H Ariana Grande έκανε παράκληση στους διάσημους φίλους της, να πάρουν μέρος σε μία συναυλία που ετοιμάζει την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Manchester. Είναι ένα φιλανθρωπικό event, που γίνεται για τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν πριν λίγες ημέρες σε δική της συναυλία.

Στο “One Love Manchester” όπως ονομάζεται, θα πάρουν μέρος μαζί με την Ariana Grande στη σκηνή, οι Coldplay, η Katy Perry, ο Justin Bieber, η Miley Cyrus, ο Niall Horan και οι Take That. Φήμες θέλουν και τη Madonna να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όλα τα έσοδα θα δωθούν στον οργανισμό που δημιουργήθηκε για τις οικογένειες των θυμάτων “We Love Manchester Emergency Fund”, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό αλλά και το Δήμο του Manchester.

Μέσω twitter η Ariana χαρακτήρισε την επίθεση στυγερή και κάνει έκκληση από τους fans της για καλοσύνη, αγάπη, δύναμη κι ενότητα. “Η μουσική είναι κάτι που όλοι στη γη μπορούν να μοιραστούν”, όπως έγραψε. “Η μουσική προορίζεται για θεραπεία, να μας κρατά ενωμένους και πάνω απ'όλα να μας κάνει χαρούμενους.”

Ο Liam Gallagher των Oasis, στη δική του συναυλία στο Manchester, από όπου είναι και η καταγωγή του, επίσης έδωσε όλα τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων μέσω του “We Love Manchester Emergency Fund”. Τα post στα social media αποκάλυψαν 22 κεριά, ένα για κάθε θύμα της επίθεσης, που τοποθετήθηκαν στη σκηνή. Video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τους fans, να τραγουδούν όλοι μαζί το “Don't Look Back In Anger” των Oasis

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker