kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Justin Timberlake για τα θύματα του Μάντσεστερ

Ο Justin Timberlake είναι μεταξύ των καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας που έχουν συνεισφέρει για τη συγκέντρωση χρημάτων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Justin Timberlake είναι μεταξύ των καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας που έχουν συνεισφέρει για τη συγκέντρωση ενός αξιοσέβαστου ποσού, για την ανακούφιση των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάντσεστερ.

Συνολικά το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έχει ξεπεράσει τα δυο εκατομμύρια δολάρια, αφού αρκετοί μουσικοί και τραγουδοποιοί έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας οικονομική στήριξη.

Η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου στο Manchester Arena, άφησε πίσω της 22 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Ο Justin Timberlake στήριξε ενεργά την προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από διαδικτυακή καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων. Ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό της δωρεάς του, όμως παρακίνησε ενεργά τους φίλους και οπαδούς του, να καταθέσουν ακόμα και το μικρότερο ποσό από το περίσσευμά τους.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Ariana Grande, Frankie, καθώς και ο Eminem, ήταν επίσης μεταξύ των υποστηρικτών της εκστρατείας. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker