kiss-logo
Now playingFELL IN LOVE WITH AN ALIEN KELLY FAMILY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αυτή είναι η λίστα με τους πλουσιότερους μουσικούς στη Μ. Βρετανία

Ο Paul McCartney βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ η Adele είναι η πλουσιότερη της μουσικής βιομηχανίας κάτω των 30 ετών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Paul McCartney βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ η Adele είναι η πλουσιότερη της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα σε όσους είναι κάτω των 30 ετών.

Την επικαιροποιημένη εκδοχή της λίστας με τους πλουσιότερους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύουν οι Sunday Times της Κυριακής.

Η φετινή ''Sunday Times Rich List'' αποτελεί την 29η κατά σειρά ετήσια έκδοση και είναι η μεγαλύτερη σε όγκο που έχει τυπωθεί.

Η ειδική έκδοση της Κυριακής περιλαμβάνει λοιπόν για μια ακόμα χρονιά το γνώριμο ένθετο-περιοδικό, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει 160 σελίδες και αποκαλύπτει τη συγκριτική οικονομική κατάσταση των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων της χώρας.

Η ηλικίας 29 ετών Adele είναι η πλουσιότερη από τους ανθρώπους της βιομηχανίας της μουσικής κάτω των 30 ετών, καθώς η περιουσία της αυξήθηκε κατά 50% μόνο στη διάρκεια του τελευταίου έτους, και εμφανίζεται ως η 19η πιο πλούσια από τον χώρο της μουσικής.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται όπως είναι αναμενόμενο ο Sir Paul McCartney, του οποίου η περιουσία εκτιμάται σήμερα στα 780 εκατομμύρια στερλίνες, αυξημένη κατά το τελευταίο έτος κατά 20 εκατομμύρια χάρη στις συνεχείς ζωντανές εμφανίσεις του καλλιτέχνη σε συνδυασμό με τις ψηφιακές πωλήσεις.

Ο Sir Paul McCartney, παρά το 74ο έτος της ηλικίας του, εξακολουθεί να ηχογραφεί μουσική και να εμφανίζεται ζωντανά σε περιοδείες, καθώς πρόσφατα έδωσε τρεις συναυλίες στην Ιαπωνία.

Να σημειώσουμε ότι η περιουσία της ηλικίας 56 ετών συζύγου του, Nancy Shevell, εκτιμάται στα 150 εκατομμύρια, με εισοδήματα που προέρχονται από την εταιρία του πατέρα της.

Την τρίτη θέση στη λίστα καταλαμβάνει ο διάσημος συνθέτης Lord Lloyd-Webber, του οποίου η περιουσία υπολείπεται κατά 40 εκατομμύρια έναντι του πρώην ''Beatle''.

Ο ηλικίας 69 Webber εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους παγκοσμίως συνθέτες. Φέτος γιόρτασε τα 50 χρόνια του στη μουσική βιομηχανία, και κατάφερε επίσης να αυξήσει τα εισοδήματά του χάρη στις 30 παραγωγές του, που «τρέχουν» ταυτόχρονα ανά τον κόσμο.

Οι Ιρλανδοί U2, ακολουθούν με 548 εκατομμύρια στον κατάλογο των πλουσιότερων, αφού η περιουσία τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα ύστερα από την απόφασή τους το 2005, να μεταφέρουν τη φορολογική τους έδρα στην Ολλανδία.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker