kiss-logo
Now playingMONDAY MORNING MELANIE FIONA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα ακόμα σχολείο στην πατρίδα της, χρηματοδοτεί η Shakira

«Χτίσαμε σχολεία εκεί όπου η κυβέρνηση ήταν απούσα και χιλιάδες παιδιών δεν είχαν την παραμικρή πρόσβαση σε σχολείο»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει εμπράκτως την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στους κατοίκους της γενέτειρας της, Barranquilla.

Η Σακίρα ίδρυσε το 1997 την οργάνωση Pies Descalzos Foundation (που σημαίνει Ίδρυμα Ξυπόλητα Πόδια), με σκοπό την οικονομική και κάθε άλλου είδους ενίσχυση των συμπατριωτών της.

Μέσα από την εθελοντική της προσφορά, η Shakira έχει καταφέρει να χρηματοδοτήσει ήδη έξι σχολεία στην πόλη της, ενώ όπως ανακοίνωσε ετοιμάζεται να προχωρήσει στην οικοδόμηση ενός ακόμα σχολείου.

«Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε σχολεία στην Κολομβία, 20 χρόνια πριν, επιλέξαμε περιοχές που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, όπως έλλειψη πόσιμου νερού και βασικών δρόμων», δήλωσε η Σακίρα Ισαμπέλ Μεμπαράκ Ριπόλ όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδίστριας.

«Χτίσαμε σχολεία εκεί όπου η κυβέρνηση ήταν απούσα και χιλιάδες παιδιών δεν είχαν την παραμικρή πρόσβαση σε σχολείο. Η μεταμόρφωση της περιοχής ήταν άμεση, καθώς ύστερα από τη λειτουργία κάθε σχολείου οι περιοχές αναπτύχθηκαν σχετικά, ακόμα και κάποιες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν», συμπλήρωσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Κολομβία.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Shakira είναι η Κολομβιανή καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, και η δεύτερη κατά σειρά πιο επιτυχημένη λατίνα τραγουδίστρια μετά την Γκλόρια Έστεφαν, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker