kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Με νέο άλμπουμ επιστρέφουν οι New Order

Το νέο άλμπουμ περιέχει νέα τραγούδια μαζί με αγαπημένα του παρελθόντος αλλά και νεότερες επιτυχίες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στη δισκογραφία με την κυκλοφορία ενός live album, με τίτλο ''NOMC15''. Πρόκειται για το δεύτερο άλμπουμ ζωντανής ηχογράφησης για το συγκρότημα, ύστερα από την κυκλοφορία του ''Live at Bestival'' το 2012.

Το νέο άλμπουμ περιέχει νέα τραγούδια μαζί με αγαπημένα του παρελθόντος αλλά και νεότερες επιτυχίες από το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο ''Music Complete''. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα πρόσφατα: ''Singularity'', ''Restless'' και ''Tutti Frutti'', καθώς και μια ζωντανή ηχογράφηση του ''Love Will Tear Us Apart'', της μεγαλύτερης δηλαδή επιτυχίας από την εποχή του Bernard Sumner με τους Joy Division.

To νέο άλμπουμ των New Order θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου και για την προώθηση του νέου υλικού, το συγκρότημα έχει ανακοινώσει ήδη μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του frontman του συγκροτήματος Bernard Sumner στη βρετανική Guardian: «Αυτή τη φορά δεν σκοπεύουμε να παίξουμε ζωντανά μόνο τα πιο εμβληματικά από τα τραγούδια που μας έχουν χαρακτηρίσει, όπως για παράδειγμα το πασίγνωστο ''Blue Monday’'' ή το ''Love Will Tear Us Apart''. Αυτή τη φορά θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στη σκηνή, διότι αυτός είναι ο τρόπος που μας εκφράζει περισσότερο. Θα είναι όπως όταν ξεκινήσαμε, απλά χωρίς το χάος που μας συνόδευε».

Όπως επίσης έχει ανακοινωθεί, ο Stephen Morris, ντράμερ του συγκροτήματος, εργάζεται για τη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του που θα εκδοθεί το 2018.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker