kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame αποκτά ο Adam Levine

Ύστερα από αρκετά χρόνια έρχεται η καταξίωση για τον Αμερικανό τραγουδιστή που ξεκίνησε το ταξίδι του στη βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του '90
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Adam Levine, frontman και τραγουδιστής των Maroon 5 πρόκειται να αποκτήσει το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame τις επόμενες μέρες.

Ο μουσικός από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας που έχει καταφέρει να διακριθεί επίσης ως σύμβουλος μέσα από το τηλεοπτικό talent show ''The Voice'', θα παραλάβει το κατά σειρά 2.601ο αστέρι σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου.

Η παραγωγός του Walk of Fame, Ana Martinez, δήλωσε σχετικά: «Οι απανταχού οπαδοί του Adam Levine μας ρωτούσαν συνέχεια και ανυπομονούσαν για την ημέρα αυτή, και τώρα ήρθε επιτέλους ο καιρός. Καλούμε όλους τους φίλους του, να παρευρεθούν και να τιμήσουμε όλοι μαζί τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη».

Ύστερα από αρκετά χρόνια λοιπόν, έρχεται η απόλυτη καταξίωση για τον Αμερικανό τραγουδιστή που ξεκίνησε το ταξίδι του στη βιομηχανία της μουσικής από τα μέσα της δεκαετίας του '90. O Levine, είχε την πρώτη του κυκλοφορία άλμπουμ το 1997, κάνοντας τα πρώτα του βήματα με το πρώτο του μουσικό project που ονομαζόταν Kara's Flowers.

Από τις μεγαλύτερες πάντως επιτυχίες των Maroon 5 αποτέλεσε η συνεργασία τους με την Christina Aguilera για το τραγούδι "Moves like Jagger", που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πωλώντας περισσότερο από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα τραγούδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Η τελετή της απονομής του αστεριού στο Walk of Fame θα πραγματοποιηθεί στο 6752 Hollywood Blvd του Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά σε αποκλειστικότητα από τον ιστότοπο walkoffame.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker