kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

O Elton John αναλαμβάνει τη μεταφορά του «Devil Wears Prada» στο Broadway

Ο Sir της μουσικής βιομηχανίας συνεργάζεται με τον συγγραφέα Paul Rudnick για τη μεταφορά του έργου, σε μορφή μιούζικαλ στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Sir της μουσικής βιομηχανίας συνεργάζεται με τον συγγραφέα Paul Rudnick για τη μεταφορά του έργου, σε μορφή μιούζικαλ στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Το θεατρικό έργο «Devil Wears Prada» θα είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Lauren Weisberger, καθώς και στο φιλμ που ακολούθησε τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του βιβλίου και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι Anne Hathaway και Meryl Streep.

To βιβλίο, όπως και η ταινία ακολουθούν την πορεία της Andrea Sachs, μιας νεαρής απόφοιτης κολεγίου που προσλαμβάνεται ως ιδιαιτέρα της διάσημης διευθύντριας περιοδικού μόδας, Miranda Priestly.

Την παραγωγή του μιούζικαλ έχει αναλάβει ο παραγωγός του Broadway Kevin McCollum, για λογαριασμό της Fox Stage Productions και της Rocket Entertainment.

Ο Elton John είχε προταθεί το 1998 για βραβείο Tony, για το soundtrack της ταινίας The Lion King, ενώ δυο χρόνια αργότερα του απονεμήθηκαν δυο βραβεία Tony για την ταινία Aida.

Το 2009, είχε επίσης προταθεί στην κατηγορία «καλύτερο soundtrack», για την ταινία Billy Elliot the Musical.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker