kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα νέο τραγούδι του George Michael πρόκειται να κυκλοφορήσει

Το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα τραγούδι είναι αποτέλεσμα της κοινής δουλειάς στο στούντιο ηχογράφησης, που είχε ο Michael με τον DJ και παραγωγό Naughty Boy
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια τελευταία σύνθεση του George Michael πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, σύμφωνα με την αποκάλυψη ενός από τους τελευταίους συνεργάτες του.

Το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα τραγούδι είναι αποτέλεσμα της κοινής δουλειάς στο στούντιο ηχογράφησης, που είχε ο Michael με τον DJ και παραγωγό Naughty Boy.

Ο παραγωγός εργαζόταν κρυφά στο στούντιο με τον εκλιπόντα τραγουδιστή τον περασμένο Δεκέμβριο, ακόμα και μέχρι πριν μερικές μέρες από το θλιβερό γεγονός.

Ο Naughty Boy αποκάλυψε μέσα από τη συνέντευξή του στο Newsbeat του BBC, ότι το τραγούδι που έγραψαν είναι καταπληκτικό αν και ίσως λιγάκι λυπητερό.

«Ήθελα ανέκαθεν να συνεργαστώ με τον Michael, είμαι σίγουρος ότι η δουλειά μας αξίζει να ακουστεί».

Ο George Michael έχει, δικαίως πάρα πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς, πρόσθεσε ο Shahid Khan όπως είναι το αληθινό όνομα του Βρετανού DJ. «Είχε επιστρέψει στο στούντιο ο Michael και εργαζόταν πάνω στην παραγωγή ενός νέου άλμπουμ – ελπίζω απλά η μουσική του να ζει για πάντα και εύχομαι για τον εαυτό μου να καταφέρω να γίνω μέρος αυτού του αιώνιου ταξιδιού».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker