kiss-logo
Now playingLOVE ME MORANDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Δείτε τη νέα φωτογράφηση της Madonna για το περιοδικό Harper's Bazaar

Η βασίλισσα της ποπ φωτογραφήθηκε για το επετειακό τεύχος του περιοδικού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συνέντευξη που παραχωρήθηκε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Madonna φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό γυναικείας μόδας, Harper's Bazaar. Την επιμέλεια της φωτογράφησης είχαν οι διάσημοι επαγγελματίες Luigi Murenu & Iango Henzi, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μεταμορφώνοντας με εξαιρετικό τρόπο την τραγουδίστρια σε supermodel.

Η βασίλισσα της ποπ φωτογραφήθηκε για το επετειακό 150ο τεύχος του περιοδικού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συνέντευξη που παραχωρήθηκε.

Ένα από τα βασικά θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση, αποτέλεσε η εκλογή του νέου Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, η Madonna σχολίασε με καυστικό τρόπο τη νέα πραγματικότητα, δηλώνοντας ακόμα σοκαρισμένη από τις εξελίξεις.

«Ήταν σαν να παρακολουθούμε μια ταινία θρίλερ», είπε η Madonna.

To βράδυ των εκλογών «καθόμουν με τον μάνατζερ μου, που είναι και ένας από τους καλύτερους προσωπικούς μου φίλους, και προσευχόμασταν στην κυριολεξία».

«Είχαμε ανάψει κεριά, κάναμε διαλογισμό, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τα πάντα, ακόμα και να προσφέρουμε τη ζωή μας στον Θεό, αρκεί να μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση. Ύστερα από εκείνο το βράδυ, ξυπνάω κάθε νύχτα τρομαγμένη και νιώθω σαν να με παράτησε ο αγαπημένος μου και να έχω μείνει εγκλωβισμένη σε ένα εφιάλτη».

Η ηλικίας 58 ετών Madonna, μίλησε επίσης ανοικτά για τη συνεχή μάχη της με τον ηλικιακό ρατσισμό και παραδέχθηκε ότι θεωρεί πως κάποια στιγμή τα ραδιόφωνα θα σταματήσουν να παίζουν πια τη μουσική της.

«Αν είσαι πάνω από 35 χρονών, δεν έχεις πολλές ελπίδες ότι η μουσική σου θα παιχθεί στα ραδιόφωνα ή στο Top40 chart».

Πολλές φορές, είπε η Madonna, είναι πιο εύκολο να πει κανείς αυτά που θέλει στη διάρκεια μιας ζωντανής συναυλίας, παρά μέσα από τους δίσκους του. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που απολαμβάνω πολύ τα live μου, και «προειδοποιώ» τους Amy Schumer, Dave Chappelle και Chris Rock ότι δεν αποκλείεται να κάνω στροφή στην καριέρα μου προς χάρη του stand-up, συμπλήρωσε η Madonna με χιουμοριστική διάθεση.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker