kiss-logo
Now playingSAVE ME MORANDI FEAT. HELENE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο David Bowie και η Rihanna, οι πιο σημαντικοί υποψήφιοι στα φετινά Brit Awards

Η τελετή απονομής των Brit Awards 2017 θα πραγματοποιηθεί στο 02 Arena του Λονδίνου, στις 22 Φεβρουαρίου με κεντρικό παρουσιαστή τον Καναδό τραγουδιστή Michael Buble...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο David Bowie και η ντίβα της ποπ, Rihanna, θα είναι οι κορυφαίοι διαγωνιζόμενοι για τα Brit Awards 2017.

Και οι δυο μουσικοί κατέχουν πολλαπλές υποψηφιότητες στην επερχόμενη τελετή βράβευσης της Βρετανικής μουσικής.

Ο Bowie, που απεβίωσε στις 16 Ιανουαρίου 2016, άφησε πίσω του πολύτιμο και απόλυτα αναγνωρισμένο έργο, καθώς και ένα πολύ ιδιαίτερο τελευταίο άλμπουμ που έτυχε καθολικής αποδοχής. Ο συνθέτης του άλμπουμ Blackstar, θα είναι υποψήφιος στις κατηγορίες British Male Solo Artist και Mastercard British Album of the Year, ενώ η Rihanna φαίνεται πως θα προταθεί για την κατηγορία International Female Solo Artist.

Η Rihanna συναγωνίζεται για την πρωτιά στη διεθνή κατηγορία με τις εξίσου πολύ επιτυχημένες Beyonce και Solange Knowles καθώς και την Αυστραλή καλλιτέχνιδα Sia.

Στην κατηγορία «Καλύτερος Διεθνής Άνδρας Καλλιτέχνης», ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν βλέπουμε εκείνη του Drake, του Bruno Mars και φυσικά του εκλιπόντα Leonard Cohen.

Στην κατηγορία για το καλύτερο διεθνές συγκρότημα επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι οι: A Tribe Called Quest, Kings of Leon, Nick Cave and the Bad Seeds και Twenty-One Pilots.

Η τελετή απονομής των Brit Awards 2017 θα πραγματοποιηθεί στο 02 Arena του Λονδίνου, στις 22 Φεβρουαρίου με κεντρικό παρουσιαστή τον Καναδό τραγουδιστή Michael Buble, ενώ για πρώτη φορά οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν σε τηλεοπτική κάλυψη από το ITV το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Πάντως, ο Michael Buble φαίνεται πως αποσύρει τη συμμετοχή του, καθώς ο τρίχρονος γιος του αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή ασθένεια και ο τραγουδιστής θέλει να αφιερώσει όλο το χρόνο του στην αντιμετώπισή της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker