kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Moby θα παίξει μουσική για τον Donald Trump;

O Moby θα παίξει μουσική για τον Donald Trump, μόνο αν ο δεύτερος αποφασίσει να δημοσιεύσει τα φορολογικά στοιχεία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Moby θα παίξει μουσική για τον Donald Trump, μόνο αν ο δεύτερος αποφασίσει να δημοσιεύσει τα φορολογικά στοιχεία της προεκλογικής καμπάνιας.

Μια συζήτηση έχει ξεκινήσει μέσα από τα Αμερικανικά μέσα επικοινωνίας, σχετικά με το κόστος και την πιθανή κρυφή χρηματοδότηση της καμπάνιας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς ο Trump αρνείται να δημοσιεύσει τα στοιχεία παρά τις προκλήσεις που δέχεται.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων και TV star, νεοεκλεγείς Πρόεδρος, αγνοεί συστηματικά τις εκκλήσεις από διαφορετικούς φορείς της πολιτικής ζωής των Ηνωμένων Πολιτειών, που διατυπώνουν την αξίωσή τους για πλήρη διαφάνεια στις εκλογές του Λευκού Οίκου τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Trump πρόκειται να αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του από τις 20 Ιανουαρίου και οι διοργανωτές προσπαθούν να κλείσουν μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο για το γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον. Ο φιλελεύθερος μουσικός Moby, αποκάλυψε ότι τον πλησίασαν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως DJ σε μία από τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο αστέρας της μουσικής απάντησε αρνητικά στην πρόταση, γελώντας μάλιστα και δηλώνοντας ότι θα δεχόταν ίσως να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως DJ, μόνο αν ο Donald Trump δεχόταν να προσκομίσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των φορολογικών απαλλαγών του.

Ο Moby πάντως, έδωσε στη δημοσιότητα το υποθετικό playlist του, στην περίπτωση που θα δεχόταν να καλύψει μουσικά το γκαλά του Προέδρου. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που περιλαμβάνονται στο σετ του είναι οι Public Enemy, οι Rage Against the Machine, οι Green Day και ο Sam Cooke μεταξύ άλλων.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker