kiss-logo
Now playingDUSK TILL DAWN ZAYN FEAT. SIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

To ντεμπούτο του στη δισκογραφία έκανε ο Cruz Beckham, με τον μάνατζερ του Justin Bieber

Ο Cruz, που όπως φαίνεται θα ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική βιομηχανία, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον manager του Justin Bieber και της Ariana Grande...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«If Every Day Was Christmas» είναι ο τίτλος του σινγκλ που μόλις κυκλοφόρησε ο ηλικίας 11 ετών γιος των Victoria και David Beckham.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, εκτός φυσικά από τον Cruz Beckham που κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία, εμφανίζονται και τα διάσημα αδέλφια του, η Harper, o Romeo και ο Brooklyn, ενώ ένα «πέρασμα» κάνει και ο David Beckham.

Ο Cruz, που όπως φαίνεται θα ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική βιομηχανία, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον manager του Justin Bieber και της Ariana Grande, Scooter Braun.

Tη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ του τραγουδιού υπογράφει ο Βρετανός φωτογράφος μόδας Jesse Jenkins που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον David επίσης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του «If Every Day Was Christmas» θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού ιδρύματος Make Some Noise, που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker