kiss-logo
Now playingFREED FROM DESIRE GALA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams παραδέχεται ότι είχε κατάθλιψη

Αναφέρει "Δεν ήξερα πως να μιλήσω, να συμπεριφερθώ"
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, αναφέροντας ότι έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών χαπιών, για να 'χαλαρώσει τους δαίμονες του'.

Ο Βρετανός superstar που βρίσκεται σε περιοδεία για να κάνει promo στο νέο του album 'The Heavy Entertainment Show' , αποκάλυψε πως το καλοκαίρι του ήταν αρκετά περίεργο και δε μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν, εκτός από τη σύζυγο του Ayda Field.

Αναφέρει: “Ήταν ένα πολύ περίεργο διάστημα, ειδικά το καλοκαίρι, που δε μιλούσα σε άνθρωπο, εκτός από τη γυναίκα μου. Δεν ήξερα πως να μιλήσω, να συμπεριφερθώ, σε ανθρώπους που έβλεπα καθημερινά. Ήμουν απομονωμένος, στο μυαλό μου. Ήταν προβληματική και λυπηρή ταυτόχρονα η κατάσταση. Μετά βέβαια, πήρα κάποια φαρμακευτική αγωγή και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Οι δαίμονες μου ησύχασαν.”

Ο Robbie Williams, που στο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, είχε βρεθεί κλεισμένος για μεγάλο διάστημα σε έναν τεράστιο πύργο στην Αγγλία, μόνο με το batler του (ο οποίος τον φρόντιζε), έχει αντιμετωπίσει ξανά τα ίδια προβλήματα. Ειδικά με διάφορες ουσίες. Πλέον ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του, αφού δηλώνει πως δεν κάνει καμία χρήση ουσιών κι ούτε αισθάνεται ότι χρειάζεται κάτι από όλα αυτά.

Προφανώς κι έχει αλλάξει συμπεριφορά ως προς την ίδια τη ζωή, αφού και στο νέο του single λέει "Love My Life".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker