kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Maroon 5 - Animals

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Animals'' των Maroon 5, και το απολαμβάνουμε δυνατά.
Text Size:
  • A
  • A
  • A

maroon5.jpg

Maroon 5
Maroon 5
By
KISS 929

Οι Maroon 5 δημιουργήθηκαν το 1994 στο Λος Άντζελες ως Kara's Flowers, όνομα που εμπνεύστηκαν από ένα κορίτσι που άρεσε στον τραγουδιστή τους,Adam Levine. Ύστερα από την κυκλοφορία ενός άλμπουμ το 1997, το συγκρότημα διαλύθηκε για να σχηματιστεί ξανά το 2001 με τη μορφή και το όνομα που γνωρίζουμε. Oι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα 27 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Στο ενεργητικό τους προσμετρούν επίσης τρία βραβεία Grammy, δυο Billboard Awards, και ακόμα δυο American Music, ένα MTV Video Music και ένα World Music Award. 

O τραγουδιστής του συγκροτήματος, Adam Levine έχει υπάρξει κριτής σε τηλεοπτική εκπομπή ανάδειξης ταλέντων, έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά ''American Horror Story: Asylum'' ενώ έχει ακόμα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ''Begin Again''. 

Τον Αύγουστο του 2014 η μπάντα κυκλοφόρησε το πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της με τίτλο ''V''. Το άλμπουμ αυτό πήγε κατευθείαν στην κορυφή του Αμερικανικού Billboard 200, σημειώνοντας πωλήσεις των 164.000 αντίτυπων μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

"Animals" είναι ο τίτλος του δεύτερου single που ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ αυτό. Το τραγούδι επιλέχθηκε για την διαφημιστική καμπάνια μιας μάρκας αυτοκίνητου και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση στο US Billboard Hot 100 chart. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ του τραγουδιού ανέλαβε ο Samuel Bayer, ενώστον βασικό ρόλο εκτός από τον Adam, εμφανίζεται και η σύζυγος του, Behati Prinsloο.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Animals'' των Maroon 5, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker