kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ των Rolling Stones κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου

Το ''Blue & Lonesome'' ταξιδεύει το συγκρότημα των Rolling Stones πίσω στις ρίζες του, καθώς είναι γνωστό το πάθος των μελών του για τη μπλουζ μουσική
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις 2 Δεκεμβρίου 2016, το κορυφαίο συγκρότημα της ροκ θα παρουσιάσει το νέο του στούντιο άλμπουμ, που αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία τους ύστερα από αποχή τουλάχιστον δέκα χρόνων. Το νέο εγχείρημα είναι προϊόν εντατικής ηχογράφησης τριών ημερών που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, Ηχογραφήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στα British Grove Studios στο Δυτικό Λονδίνο, πολύ κοντά στο Richmond και στο Eel Pie Island, όπου οι Stones έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μία νέα blues μπάντα.

Το ''Blue & Lonesome'' ταξιδεύει το συγκρότημα των Rolling Stones πίσω στις ρίζες του, καθώς είναι γνωστό το πάθος των μελών του για τη μπλουζ μουσική.

Πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική Polydor Records υπό την παραγωγή του Don Was σε συνεργασία με τους ''The Glimmer Twins'', που δεν είναι άλλοι από τους Mick Jagger & Keith Richards. Η προσέγγισή τους στο album ήταν ότι πρέπει να είναι αυθόρμητο και να παιχτεί ζωντανά στο στούντιο χωρίς overdubs. Το συγκρότημα που απαρτίζεται από τους: Mick Jagger (vocals & harp), Keith Richards (guitar), Charlie Watts (drums) και Ronnie Wood (guitar) – πλαισιώθηκε από τους επί πολλά χρόνια μουσικούς που τους συνοδεύουν στις περιοδείες: Darryl Jones (μπάσο), Chuck Leavell (πλήκτρα) και Matt Clifford (πλήκτρα). 

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές μορφές και ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο σε προπαραγγελία στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος.

Στο επερχόμενο άλμπουμ συμμετέχει με την κιθάρα του ο παλαιός φίλος του συγκροτήματος και αγαπημένος, Eric Clapton, ο οποίος βρίσκεται επίσης στη διαδικασία ηχογράφησης του προσωπικού του άλμπουμ.

Το άλμπουμ ''Blue & Lonesome'' περιλαμβάνει τους εξής τίτλους με τραγούδια των οποίων η πρώτη ηχογράφηση έγινε σε παλαιότερες δεκαετίες:

1. Just Your Fool
(1960 - Little Walter)

2. Commit A Crime
(1966 - Howlin’ Wolf - Chester Burnett)

3. Blue And Lonesome
(1959 - Little Walter)

4. All Of Your Love
(1967 - Magic Sam - Samuel Maghett)

5. I Gotta Go
(1955 - Little Walter)

6. Everybody Knows About My Good Thing
(1971 - Little Johnny Taylor)

7. Ride ‘Em On Down
(1955 - Eddie Taylor)

8. Hate To See You Go
(1955 - Little Walter)

9. Hoo Doo Blues
(1958 - Lightnin’ Slim)

10. Little Rain
(1957 - Jimmy Reed)

11. Just Like I Treat You
(1961 - Willie Dixon)

12. I Can’t Quit You Baby
(1956 - Willie Dixon).

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker