kiss-logo
Now playingBOULEVARD OF BROKEN DREAMS GREEN DAY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Walking On Cars - Speeding Cars

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Speeding Cars" των Walking On Cars και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Walking on Cars: Πρόκειται για ένα συγκρότημα του εναλλακτικού ροκ από την Ιρλανδία, που κατάφερε να καθιερώσει το όνομά του στο χώρο, με την κυκλοφορία του πρώτου του κιόλας στούντιο άλμπουμ.

Τη σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούν οι Patrick Sheehy (φωνητικά), Sorcha Durham (πιάνο), Dan Devane (κιθάρα), Paul Flannery (μπάσο) και Evan Hadnett (στα τύμπανα).

Η κυκλοφορία του ντεμπούτο τους σινγκλ με τίτλο "Catch Me If You Can", τους έφερε το 2012 στην κορυφή του Irish iTunes chart.

Δυο χρόνια αργότερα το ντεμπούτο τους EP (As We Fly South) κυκλοφόρησε σε παραγωγή του Tom McFall (γνωστού μας από τη συνεργασία του με αξιόλογα συγκροτήματα όπως οι R.E.M, οι Snow Patrol, οι Bloc Party και οι Editors), ενώ τον επόμενο χρόνο κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη χώρα τους χάρη στο EP ''Hand in Hand'' που γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 κυκλοφόρησε σε μορφή σινγκλ η σύνθεσή τους "Speeding Cars" ενώ τον Ιανουάριο του 2016 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του full album, με τίτλο ''Everything This Way'' από τη δισκογραφική Virgin Records.

O μουσικός τύπος της Μεγάλης Βρετανίας αναγνωρίζει το σινγκλ "Speeding Cars" ως ένα από τα σημαντικά δείγματα της indie-pop crossover σκηνής των τελευταίων ετών.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Speeding Cars" των Walking On Cars και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker